Nitrosamine Photo Derivatization
ندازه گیری نیتروزآمین ها در گوشت و فرآورده های آن
N -نیتروزآمین ها نوعی از ترکیبات هستند که بروز اثرات سرطانزایی و جهشزایی آن ها در مدل های جانوری، در چندین مکان مختلف بافتی
و توسط چندین مسیر مختلف اثردهی، نشان داده شده است.
نیتروزآمین ها به طور بالقوه میتوانند در کاالهای مصرفی، محصوالت آرایشی و بهداشتی و فرموالسیون مراقبت شخصی چه در طول تولید و چه
در حین انبارش محصول، ایجاد شوند.
تشکیل N -نیتروزآمین ها هنگامی اتفاق میافتد که در شرایط اسیدی، آمین های نوع دوم در کنار یک ماده نیتراته کننده مانند نیتروس اسید،
نیتریت ها یا اکسیدهای نیتروژن، حضور دارند.
تجزیه و تحلیل محصوالت آرایشی و بهداشتی، مراقبت شخصی کاالهای مصرفی برای محتوای نیتروزآمین، باید در ارزیابی ایمنی محصول لحاظ
شود تا از رعایت مقررات جدید محصوالت آرایشی و بهداشتی اطمینان حاصل شود. همچنین ذکر شده است که محصوالت آرایشی و بهداشتی
با عمر بیش از ۵ سال، دارای غلظت های باالتر نیتروزآمین ها نسبت به نمونه های جدید محصوالت مشابه بوده اند.
این نشان می دهد که تشکیلN – نیتروزآمین ها، ماندگاری محصوالت آرایشی و بهداشتی را محدود میکند و باید به عنوان بخشی از ارزیابی
ایمنی معمول محصول آرایشی و بهداشتی بررسی شود